Dårlige nye livsanmeldelser

Klinikker

BAA Novaya Zhizn - forebyggelse af hjerte- og vaskulære sygdomme, sænker niveauet af "dårligt" kolesterol, øger blodkarens styrke og elasticitet. Lægemidlet er en kilde til omega-3 PUFA'er, har antiinflammatoriske, anti-allergifremkaldende egenskaber, forbedrer hudkvaliteten, fremskynder vævsregenerering på grund af reguleringen af ​​serotonin hjælper med at forbedre humør, er effektiv i autoimmune dermatologiske sygdomme.

Sammensætning af kosttilskud New Life Vitamax

Producent Vitamax firma, kvaliteten lever op til de højeste internationale og russiske standarder.

Fisk fedt
heraf omega-3 PUFA'er
eicosopentaensyre 180 mg
docosahexaensyre 120 mg
D-alfa-tocopherol 5 mg
700 mg

Egenskaber og funktioner i kosttilskud New Life

Virkningen af ​​flerumættede fedtsyrer undersøges bredt rundt omkring i verden, der er tegn på effektiviteten af ​​brugen af ​​omega 3 i kardiovaskulære patologier. Det er bevist, at de reducerer mængden af ​​lipoproteiner med lav densitet, det såkaldte "dårlige" kolesterol. Hjælper med at forbedre hjertets funktion og kvaliteten af ​​blodkar, intracellulære processer, til at reducere blodtrykket ved at øge elasticiteten i den vaskulære væg. Ansøgningen hjælper med at reducere sandsynligheden for allergiske reaktioner i kroppen, forbedre effektiviteten af ​​hovedterapien mod eksem og psoriasis.

Indikationer for brugen af ​​kosttilskud New Life, instruktion

  • hjerte-kar-sygdomme
  • højt kolesteroltal
  • højt blodtryk
  • i et kompleks af foranstaltninger til psoriasis og eksem
  • med allergier
  • forbedring af den følelsesmæssige tilstand, øget stressmodstand
  • øge beskyttelsen af ​​antioxidanter
  • hudsygdomme

Metode til påføring: 1 kapsel 2 gange om dagen med måltider.

Kontraindikationer: individuel intolerance.

Opbevaring: ved stuetemperatur, lad det ikke stå i solen væk fra børn.

Prisen på kosttilskud Novaya Zhizn Vitamax og hvordan man køber

- bestil via telefon eller ved at klikke på knappen "Køb" øverst på siden.

Pris - angivet øverst på siden.

Afhentning - vores kontor er åbent fra 10:00 til 20:00, søndag er en fridag.

Levering i Moskva udføres med kurer, til regionerne af et transportfirma eller via post.

Anmeldelser om kosttilskud New Life: anmeldelser

På en separat side finder du anmeldelser om kosttilskuddet New Life og andre Vitamax-produkter.

Dårlige nye livsanmeldelser

Gratis opkald fra Rusland
8 800 550-90-22

Vi arbejder syv dage om ugen

8 (495) 517-23-77 Moskva og hele Rusland

Moskva, st. Marksistskaya d. 22, s. 1, kontor. 505

8 (812) 930-08-77 Skt. Petersborg

Fra 9500 gnid. levering i Moskva gratis

Novaya Zhizn er et lægemiddel, der indeholder en stor mængde flerumættede fedtsyrer (PUFA'er), som vi har brug for for at opretholde normale kolesterolniveauer i blodet og forhindre hjerte- og karsygdomme. Et nyt liv er nødvendigt for enhver person, fordi PUFA kan ikke syntetiseres af kroppen og skal leveres til den udefra.

New Life Vitamax: sammensætning og frigivelsesform

Lægemidlet fås i kapselform, 90 stykker i en plastkrukke. En kapsel af lægemidlet Novaya Zhizn indeholder:
- Fiskeolie. 700 mg
heraf omega-3 PUFA'er
eicosopentaensyre. 180 mg
docosahexaensyre. 120 mg
D-alfa-tocopherol. 5 mg

Egenskaber ved lægemidlet New Life

Lægemidlet Novaya Zhizn er et organisk kompleks af stoffer, der indeholder fedtsyrer af omega 3. Hovedformålet med lægemidlet er at sænke kolesterolniveauer i blodet samt at normalisere fedtindholdet i blodplasma. På grund af et fald i fedtindholdet i blodplasma passerer blod let og hurtigt gennem det vaskulære system. I den menneskelige krop kan omega 3-fedtsyrer ikke genopfyldes alene, derfor er det nødvendigt at bruge passende ernæringstilskud for at koncentrere dem i den rigtige mængde.

Præparatet indeholder E-vitamin, som har en antioxidant virkning og forbedrer hudens kvalitet, hvilket er særligt vigtigt for kvinder. De aktive komponenter i lægemidlet Novaya Zhizn har en immunstimulerende virkning, hjælper med at klare depression og træthed..

Dette kompleks:
- er en kilde til Omega-3 flerumættede fedtsyrer;
- normaliserer kolesterolniveauer i blodet
- styrker kroppens immunitet
- Nyt liv har en gavnlig effekt på arbejdet i det kardiovaskulære, nervøse og endokrine system;
- har udtalt antioxidantegenskaber;
- er et fremragende anti-stress middel.

Indikationer og kontraindikationer for Novaya Zhizn

Lægemidlet er indiceret til brug i følgende tilfælde:
- med forhøjet kolesterol i blodet;
- for at forhindre hjerte- og vaskulære sygdomme
- at styrke kroppens immunitet
- med åreforkalkning;
- til problemer med hud, hår og negle;
- til forebyggelse af brystpatologier hos kvinder;
- i foryngelsesprogrammer;
- for at forhindre blodpropper
- med kronisk træthedssyndrom
- med tarmbetændelse
- med stress og depression.

Kontraindikationer for stoffet New Life:
- individuel intolerance over for lægemidlets komponenter.

New Life Vitamax: brugsanvisning

Lægemidlet skal tages to gange om dagen, en kapsel med måltider eller straks derefter. Varigheden af ​​optagelsesforløbet er 30-60 dage. Det anbefales at tage 2-3 kurser om året.

Opbevar dette lægemiddel utilgængeligt for børn, tørt og beskyttet mod lys ved en temperatur, der ikke overstiger + 25 ° C (helst i køleskab).

Nyt liv: pris og hvordan man køber

Dette lægemiddel distribueres via netværket af officielle distributører af Vitamax. Dette gøres for at "frigøre" prisen på stoffet Novaya Zhizn fra forskellige markeringer af forhandlere og for at undgå forfalskninger - firmaets distributør har altid den originale.

Prisen på lægemidlet er angivet på denne side. Du kan købe stoffet Novaya Zhizn ved at bestille det via telefon eller blot ved at tilføje stoffet til din "kurv" og placere en ordre. Vi behandler det samme dag og leverer det så hurtigt som muligt. Hvis det er praktisk for dig, kan du komme til os for at købe dette produkt selv.

Anmeldelser og kommentarer

God dag, jeg var glad for dine produkter, jeg burde være mere sådan, effektiv og ikke dyr

God dag! bedøm venligst applikationsdiagrammet. Jeg kan ikke finde ud af, hvordan jeg bruger det.

God eftermiddag! Hver brugsplan er planlagt i flere måneder. På bordet er hver kolonne en ordning i en måned, der starter fra top til bund.

Kære besøgende! BOKS Kommentarer beregnet til dine kommentarer og resultater fra brugen af ​​vores PRODUKTSII.UBEDITELNAYA SPØRG IKKE SPØRGSMÅL HER OM, DER ANVENDES I DIFFERENT KIND ZABOLEVANIYAH.TAKOGO spørgsmål til at stille dig på den officielle webside KOMPANII.!

Information og anmeldelser om New Life

Virksomhedens fulde navn New Life - International offentlig organisation Club System “New Life” eller MOO KS New Life

Den officielle hjemmeside for COP New Life: www.new-life.org.ua

Oprettelsesår / åbningsår i Rusland: 2005

Hvor er virksomheden KS Novaya Zhizn registreret: Ukraine

Kontorer i Rusland og SNG-lande: Donetsk, 41 Artem str., Kontor 105

KS Novaya Zhizn-produkter: produkter til sundhed og skønhed, hjem, personlig hygiejne

Marketingplan for virksomheden KS New Life: en peer-to-peer, detaljeret markedsføringsplan

Beskrivelse: Oprettet i 2005 i Dnepropetrovsk. Målet er at forbedre nationens helbred, støtte indenlandske producenter, hæve niveauet af en netværker til et professionelt niveau og forbedre den økonomiske situation. I CS New Life er der et system, der har bevist sin effektivitet i praksis. Og et træningssystem, der gør det muligt for alle at øge deres indkomst betydeligt på kort tid. Virksomheden har sin egen produktion og udvikler et netværk af medicinske centre. Tilbyder en computerundersøgelsestjeneste.

Nye livsnyheder:

  • Noni juice. Fra netværksmarkedsføring til privat forretning - Alle netværkere har hørt historierne om, at netværksmarkedsføring er en industri, der giver dig mulighed for at levere varer fra producent til.

Produkter nyt liv

  • Hårbalsam "Coconut"
  • Shampoo "Coconut"
  • Shampoo "39 urter"
  • Håndbalsemserie "Domino"
  • Håndcreme-serie "Domino"

Alle New Life-produkter (der er 9 produkter i vores New Life-katalog)

Dårlige nye livsanmeldelser

Kunst. 1000TR
Lavet i USA. Nr. 77.99.32.003.Е.000530.01.15 dateret 20.01.2015
Bank 30 caps.

Det naturlige kompleks Novaya Zhizn er et koncentreret produkt, der indeholder en stor mængde flerumættede fedtsyrer i omega 3. Klassenumættede fedtsyrer i omega 3-klassen deltager i processerne til normalisering af kolesterolniveauer i blodet, og derfor reducerer de risikoen for at udvikle en sådan formidabel civilisationssygdom som åreforkalkning. Flerumættede fedtsyrer i omega 3-klassen kan ikke syntetiseres i menneskekroppen, derfor er deres indtagelse i tilstrækkelige mængder med mad påkrævet.

Som kilde til flerumættede fedtsyrer anvendes fedtet i slagtekroppen af ​​koldtvandslaks, der befinder sig i det nordlige hav. Det vides, at befolkningen i Norden, hvis kost denne fisk dominerer, ikke lider af åreforkalkning. Fedtsyrer i omega 3-klassen er uundværlige næringsstoffer og er nødvendige for hjernens normale funktion, immun- og reproduktionssystemer, har en positiv effekt på hudens tilstand, bruges til forebyggelse af brystsygdomme hos kvinder.

For at øge kompleksets gavnlige egenskaber er der tilsat vitamin E (d-alfa-tocopherol), som har antioxidantegenskaber, til sammensætningen. Kombinationen af ​​omega 3 fedtsyrer og E-vitamin i produktet har en positiv effekt på huden, øger hudens elasticitet, regulerer vand-lipidbalancen, fremskynder helingen af ​​sår og ar, har en gavnlig virkning på psoriasis og fremmer hudforyngelse. Komponenterne i det nye liv har antiinflammatoriske, allergivenlige egenskaber, deltager i reguleringen af ​​metaboliske processer, har en normaliserende virkning på lipidprofilen i kroppen, øger blodkarens elasticitet, forbedrer mikrocirkulationen og bidrager til foryngelse af hele kroppen. Omega 3 PUFA og New Life vitamin E har egenskaberne ved at forhindre åreforkalkning, bremse dannelsen af ​​åreforkalkning, forhindre dannelse af blodpropper og reducere risikoen for hjerte-kar-sygdomme.

Komponentets komponenter er involveret i normaliseringen af ​​kroppens immunegenskaber, tone op, øge effektiviteten, reducere manifestationerne af kronisk træthedssyndrom, stress og depression, har en gavnlig virkning på den betændte tarm.

fiskeolie (inklusive omega-3 PUFA'er), eicosapentaensyre, docosahexaensyre, D-alfa-tocopherol.

Ingrediensegenskaber:

PUFA Omega 3 (fiskeolie) er en klasse af flerumættede fedtsyrer. Eksperimentelle og kliniske undersøgelser har fastslået den antiaterogene og hypolipidemiske virkning af omega 3 PUFA'er: de forsinker syntesen af ​​triglycerider i leveren, sænker niveauet af triglycerider og "dårlig kolesterolfraktion" - VLDL i blodet. Lokale vævshormoner syntetiseres fra omega 3 PUFA'er, som regulerer adskillige celle- og vævsfunktioner, reducerer blodpladeaggregering, leukocytfunktion, vasokonstriktion og vasodilatation, hvilket betyder blodtryk, bronchiale sammentrækninger og sammentrækninger i livmoderen, reducerer inflammatoriske reaktioner. De hjælper med hudsygdomme, fremskynder helingen af ​​sår og ar, gendanner elasticiteten af ​​tør og irriteret hud, hjælper med psoriasis og eksem. Omega 3 PUFA'er regulerer serotonin, en kemisk transmitter af impulser mellem celler, hvilket bidrager til et godt humør.

E-vitamin (D-alfa-tocopherol) er en antioxidant, stabilisator af cellemembraner; i kroppen forhindrer vitamin E oxidation af PUFA i lipidlaget af membranerne i alle celler, i kapslen er det et naturligt konserveringsmiddel, der forhindrer oxidation af omega 3 PUFA. I virkningsmekanismen for vitamin E spilles en væsentlig rolle af dets udtalt antiradiske aktivitet, der beskytter og stabiliserer membranerne i alle celler og skaber betingelser for at opretholde sundheden for alle organer og systemer i kroppen (kardiovaskulære, nervøse, fordøjelses-, reproduktive og andre systemer). Det bruges i kosmetologi til at bevare hudens ungdommelighed, fremme heling og reducere risikoen for dannelse af arvæv. Derudover hjælper tocopherol til behandling af eksem, hudsår, herpes og helvedesild..

opbevares på et tørt, mørkt sted og uden for børns rækkevidde ved en temperatur, der ikke overstiger 25 ° С.

Kontraindikationer:

individuel intolerance over for komponenter.

Kosttilskud. Ikke en kur.
Kontakt din læge inden brug.

Produkter af firmaet "New Life" (47 produkter i kategorien)

Virksomhedens historie begynder med grundlæggernes personlige historie - Bazarny Nikolai Borisovich og Lyubov Romanovna.

I juli 1998 inviterede en arbejdskollega Lyubov Romanovna til en præsentation - Open Marketing Plan. Begivenheden fandt sted i en anden by, hun accepterede modvilligt at gå. Lyubov Romanovna var så interesseret i muligheden for at ændre sit liv, at de næste dag hjemme, seniorsponsorer viste markedsføringsplanen til venner og familie af Bazar-familien. På dette tidspunkt vendte Nikolai Borisovich tilbage fra en arbejdstur til Istanbul (han havde sin egen, succesrige forretning). Slået af det, han så, accepterede han ikke denne forretningside da, bragte Lyubov Romanovna til tårer, men lovede at hjælpe. Sådan fandt Bazar-familiens første bekendtskab med netværksmarkedsføringssystemet sted..

En uge senere gik de til Succes Seminar i Nikolaev. Dette seminar var afgørende for Nikolai Borisovich. Det var her, han så en ny forretningsmulighed. Som familiens sponsorer senere spøgte: "Jeg tog til Nikolaev som chauffør (jeg kørte Lyubov Romanovna og partnere) og derhjemme - vinderen." En måned senere, til det næste succes seminar, bar de allerede en bus med partnere, og en måned senere - to busser. Det var begyndelsen på en hurtig karriere hos Bazar-familien inden for netværksvirksomheden..

Derefter fulgte krisen i 1998, inflationen begyndte. Den vanskelige situation i økonomien påvirkede arbejdet generelt, men tempererede Nikolai Borisovich og Lyubov Romanovna som netværk og ledere. Holdet voksede, og resultaterne voksede med det.

Når det kom til forståelsen af, at virksomheden kunne afhænge af grundlæggerne af virksomheden, der bor i andre lande, af dollarkursen og andre faktorer, havde Nikolai Borisovich en drøm om at oprette sit eget ukrainske firma - et pålideligt firma, hvor folk ville være sunde, rige, glade og er succesrige. Da alle drømme er givet os med styrken til at realisere dem, blev denne drøm snart til virkelighed..

I 2005 blev "International Public Organization" Club System "New Life".

Grundlæggerne var oprindeligt tre ægtepar. Seks måneder senere forlod en familie grundlæggerne og besluttede kun at beskæftige sig med netværket. Dette er de mest succesrige ledere, som vi alle kender i dag. De efterfølges af tusinder af tilhængere - Vladimir Grigorievich og Anna Gennadievna Morgun - Kronede diamantdirektører for MOO CS "New Life". Det andet ægtepar besluttede at oprette deres egen virksomhed efter at have fået erfaring og viden. Må Gud give dem sundhed og succes!

Vi er stolte af det lederteam, vi har vokset siden 1998. Mennesker er vores vigtigste værdi, og vi er stolte af at lede vores teams til at opnå succes og velstand.

Nikolay Borisovich og Lyubov Romanovna startede virksomheden med et produkt - "Apiflor". I dag har vi omkring 200 kvalitetsprodukter i vores sortiment. Blandt dem: kosttilskud, kosmetiske cremer, mælk og tonika, masker og skrubber, shampoo, tandpasta, brusebad og vaskegeler.

Siden august 2013 er hele produktlinjen blevet opdateret. Egen produktion af LLC Leader-Group KS Novaya Zhizn blev åbnet for at kontrollere produktionsprocessen fra start til slut. Vi har også den teknologiske evne til at producere ekstrakter (både til intern brug og til kosmetik), forskellige olier, der altid er efterspurgte. Dette gør kvaliteten af ​​vores produkter eksklusiv.

Lad os skrive historien om New Life-selskabet længere sammen!.

Dårlige nye livsanmeldelser

FØLSOMMENDE HUDTONIK
(anmeldelse taget fra Internettet)
-------------------------------------------------------------
Jeg har blandet hud, tilbøjelig til fedtet og med forstørrede porer. Først brugte jeg en tonic til alle typer fra samme New Life, da jeg var bange for at tonic til følsom hud skulle tørre ud (det anbefales stadig til problemhud). Men det viste sig, at jeg forgæves var bange!
Denne mirakel tonic opdaterer perfekt og renser ansigtet, matter, strammer porerne og strammer ikke lidt! Nu tager jeg kun det og rådgiver alle, det vil være særligt godt for fedtet, kombineret, problematisk og faktisk følsom hud.
Jeg støtter en af ​​anmeldelserne om, at den bruges sparsomt - 2-3 klik på dispenseren, og det er nok for dig..
Dens lugt er diskret, den indeholder æteriske olier af bergamot og kalk, som er let mærkbare i aromaen.

Og selvfølgelig sammensætningen, den behager med sin naturlighed:

Sammensætning:
demineraliseret vand, PEG 40 (ricinusolie), D-panthenol, natriumlactat, calendulaekstrakt, kamilleekstrakt, perikonekstrakt, plantainekstrakt, propolisekstrakt, celandineekstrakt, mælkebøtteekstrakt, echinaceaekstrakt, risproteiner, bergamot æterisk olie, essentiel olie kalk, allantoin, glycerol, polyethylenglycol 400, salicylsyre, menthol, kolloid sølv, antiseptisk.

Før jeg bruger tonic, vasker jeg mit ansigt med GEL FOR PROBLEM SKIN fra New Life, og dette giver håndgribelige resultater for min, men ikke problematiske, men ret fedtede hud!

New Life Vitamax, New Life 1000 Vitamax, 90 kapsler

  • Beskrivelse
  • Anmeldelser (0)
  • Levering

Reduktion af kolesterol og forebyggelse af hjerte-kar-sygdomme. Antiallergen. Omega-3-kompleks af flerumættede fedtsyrer. Reducerer fedtindholdet i blodplasma. Gendanner blodets bevægelse gennem karene. Lindrer betændelse

Kosttilskud New Life Vitamax New Life 1000 Vitamax, 90 kapsler - et præparat indeholdende en stor mængde flerumættede fedtsyrer (PUFA), som vi har brug for for at opretholde normale kolesterolniveauer i blodet og forhindre hjerte- og vaskulære sygdomme. Et nyt liv er nødvendigt for enhver person, fordi PUFA kan ikke syntetiseres af kroppen og skal komme ind i den udefra.

Egenskaber for komponenterne i lægemidlet New Life

Det naturlige kompleks Novaya Zhizn er et koncentreret produkt, der indeholder en stor mængde flerumættede fedtsyrer i omega 3. Klassenumættede fedtsyrer i omega 3-klassen er involveret i processerne til normalisering af kolesterolniveauer i blodet, derfor reducerer de risikoen for at udvikle en sådan formidabel civilisationssygdom som åreforkalkning.

PUFA Omega 3 (fiskeolie) er en klasse af flerumættede fedtsyrer. Eksperimentelle og kliniske studier har fastslået den antiaterogene og hypolipidæmiske virkning af omega 3 PUFA'er: de forsinker syntesen af ​​triglycerider i leveren, sænker niveauet af triglycerider og den “dårlige del af kolesterol” - VLDL i blodet. Lokale vævshormoner syntetiseres fra omega 3 PUFA'er, som regulerer adskillige celle- og vævsfunktioner, reducerer blodpladeaggregering, leukocytfunktion, vasokonstriktion og vasodilatation, hvilket betyder blodtryk, bronchiale sammentrækninger og sammentrækninger i livmoderen, reducerer inflammatoriske reaktioner. De hjælper med enhver hudsygdom, fremskynder helingen af ​​sår og ar, gendanner elasticiteten af ​​tør og irriteret hud, hjælper med psoriasis og eksem. Omega 3 PUFA'er regulerer serotonin, en kemisk transmitter af impulser mellem celler, hvilket bidrager til et godt humør.

E-vitamin (D-alfa-tocopherol) er en antioxidant, stabilisator af cellemembraner; i kroppen forhindrer vitamin E oxidation af PUFA i lipidlaget af membranerne i alle celler, i kapslen er det et naturligt konserveringsmiddel, der forhindrer oxidation af omega 3 PUFA. I virkningsmekanismen for vitamin E spilles en væsentlig rolle af dets udtalt antiradiske aktivitet, der beskytter og stabiliserer membranerne i alle celler og skaber betingelser for at opretholde sundheden i alle organer og systemer i kroppen (kardiovaskulære, nervøse, fordøjelses-, reproduktive og andre systemer). Det bruges i kosmetologi til at bevare hudens ungdom, fremmer heling og reducerer risikoen for dannelse af arvæv. Derudover hjælper tocopherol med behandlingen af ​​eksem, hudsår, herpes og helvedesild.

Nye livsanbefalinger til brug

Biologisk aktivt lægemiddel Novaya Zhizn af Vitamax anbefales at tage som en generel tonic til forebyggelse og i en kompleks behandling af følgende tilstande:

  • med forhøjet kolesterol i blodet;
  • for at forhindre sygdomme i hjertet og blodkarrene
  • at styrke kroppens immunitet
  • med åreforkalkning;
  • til problemer med hud, hår og negle;
  • til forebyggelse af brystpatologier hos kvinder;
  • i foryngelsesprogrammer;
  • for at forhindre blodpropper
  • med kronisk træthedssyndrom
  • med tarmbetændelse
  • med stress og depression.

Sammensætning og form for frigivelse

Lægemidlet fås i kapselform, 90 stykker i en plastkrukke. En kapsel af lægemidlet Novaya Zhizn indeholder:

  • Fiskeolie 700 mg
  • heraf omega-3 PUFA'er
  • eicosopentaensyre 180 mg
  • docosahexaensyre 120 mg
  • D-alfa-tocopherol 5 mg

Brugsanvisning

Anvendelsesmetode: Voksne tager 1 kapsel 2 gange om dagen med måltider. Optagelsens varighed - 1-2 måneder, optagelsen kan gentages 2-3 gange om året.

Opbevaringsforhold: Opbevares på et tørt, mørkt sted og uden for børns rækkevidde ved en temperatur, der ikke overstiger 25 ° С.

Kontraindikationer: individuel intolerance over for komponenterne.

Producent: Vitamax Vitamax, Rusland, USA.

Det er meget nemt at købe kosttilskud New Life New Life 1000, hvis pris er angivet ovenfor, i vores onlinebutik www.transferfaCtory.ru, for dette sted en ordre gennem kurven.

Denne beskrivelse er udarbejdet på baggrund af en oversigt over erfaringerne med at bruge alle produktets komponenter i traditionel og officiel medicin i forskellige lande såvel som på baggrund af litterære kilder..

Kosttilskud. Det er ikke et lægemiddel. Der er kontraindikationer. Det anbefales at konsultere en specialist inden brug..

Det er meget nemt og enkelt at købe produkter i den officielle onlinebutik Organic Life. Prisen er angivet under hver vare. Tilføj det produkt, du kan lide, i din indkøbskurv, udfyld de påkrævede felter for bestilling, og vores manager ringer dig snart tilbage for at bekræfte.

Leveringsomkostninger:
Når du bestiller for mindre end 3.000 rubler. - levering i Moskva 250 rubler.
Ved bestilling af mere end 3.000 rubler - levering til dig er GRATIS, hvor som helst i Moskva inden for Moskva Ringvej.
For levering i Moskva og Moskva-regionen, betaling til kurer i kontanter.
Levering uden for Moskva Ringvej beregnes separat.

* Ordrer modtaget efter 20:00 eller i en weekend (ferie) behandles den næste hverdag.

Afsendelse inden for Rusland udføres af russisk post- og ekspresservice for 100% forudbetaling. Mere om forsendelse.

Hvis du har spørgsmål, bedes du ringe til (495) 740-51-53. Du kan også give feedback om brugen af ​​produkter ved hjælp af feedbackformularen.

MLM-firmaet New Life anmeldelser, hjemmeside, anmeldelse

- Bedømmelse: meget dårlig 1, samlede bedømmelser: 1
StatusUdvikler sig
Bedømmelse
Grundlæggelsesår2005
ProdukterVirksomheden "New Life" tilbyder eliksirer og kosttilskud til sundhedsfremme, en serie af hudplejeprodukter til ansigt, kropspleje, mundhygiejneprodukter, en serie af hårplejeprodukter, dekorativ kosmetik, en række kosmetik til mænd såvel som vaskemidler.
Internet sidehttps://new-life.com
Antal ledere4

Ledere for New Life-firmaet

Vil du starte en virksomhed med New Life eller har du brug for yderligere oplysninger? Henvis til en af ​​lederne nedenfor.

Hej, jeg er Julia. Jeg kom her af en grund. Jeg kunne godt lide denne ressource, fordi der er mange mennesker fra MLM-feltet her. I dag forstår jeg tydeligt, at MLM-forretning er den hurtigst voksende virksomhed og den mest lovende af alle eksisterende. Fremtiden tilhører ham, og den, der forstår dette, vil altid være i trend og fremad! Jeg vil være meget glad for at kommunikere med lovende mennesker, der værdsætter deres tid og er professionelle inden for deres område!

Hej! Jeg sammenligner forretning med en havn. Kun inden for sport kan du opnå resultater, når du træner, analyserer fejl og udvikler dig. I sport opnår du succes, når du pløjer. Men når du får resultatet, er det bare en uforklarlig følelse. Jeg kan virkelig godt lide det. Det er bare glæde, at du har fået resultatet, og at du er den bedste. De, der er genstand for sportskonkurrencer, forstår hvad jeg mener. Jeg er i MLM af denne grund. Ja, du skal pløje her, der var ingen lette penge, der er ingen og vil ikke være, men når du får resultatet af dit arbejde, er det simpelthen uforklarligt. Ønsker at skabe og komme videre er i

Hej. Mit navn er Tatiana Kovalchik og jeg er fra Ukraine. Jeg har stor erfaring med netværksvirksomhed. Min første bekendtskab med denne branche fandt sted i 2003. Siden da har jeg arbejdet i både råvarefirmaer og finansielle produktvirksomheder. For 8 år siden mødte jeg et indenlandsk fødevarevirksomhed, der var registreret som sit eget TM - et produktionsfirma. Virksomhedens mission var at bringe den indenlandske producent til det internationale marked og hæve status som netværker til et professionelt niveau

GØR DIN LIV BEDRE. VIL VÆRE SUND OG HJÆLPE FOLK SUND, IKKE VED AT HJÆLPE TABLETTER, MEN VED AT HJÆLPE FOLKMEDICINEN. DU ER UDTRÆK, ELIXIRER, VITAMINER OG SALVER, DER SKABES PÅ HERTS, DET BLIVER MED, OG JEG VIL FORTALE OG VIDE, HVORDAN TJENE PÅ DETTE, FOR AT GLEME OM HANS PROBLEMER OG HAVE I DAGE.

Anmeldelser om firmaet New Life

Hej. Jeg har kendt New Life i 8 år. Da jeg først så mine TOP-ledere, indså jeg, at jeg virkelig er på det rette sted og med de rigtige mennesker. Ved roret i virksomheden er rigtige fagfolk inden for deres område, for hvem MLM ikke kun er en forretning, men meningen med hele deres liv. At have tid til at hjælpe andre mennesker med at vise de virkelige muligheder i denne branche sammen med New Life, at hæve livskvaliteten, blive en fri og velhavende person, der kan opfylde alle dine mål og drømme sammen med et team af professionelle. På den måde hjælper andre mennesker med at opnå det samme. Nyt liv udvikler sig med stormskridt. For 3 år siden var det et firma, der kom ud på markedet med kun et produkt og en service. I dag har dette firma 3 egne produktionsfaciliteter med internationale kvalitetscertifikater og udstyret med sådant udstyr, som mange producenter kun kan drømme om. Dette er et stort netværk af virksomhedsinformationscentre, hvorigennem produktet går direkte fra producenten til forbrugeren. Og dette giver vores partnere en ekstra mulighed for at have deres egen franchisevirksomhed i erhvervslivet. Virksomheden betaler næsten 60% af netværksomsætningen til netværket. Og mange af vores partnere, der praktiserer professionelt, har allerede råd til at rejse rundt i verden og købe luksus fast ejendom og biler fra showrooms og butikker. Når du er kommet til det nye liv, begynder du virkelig at leve et nyt liv. Tro på dig selv og i henhold til din tro vil du blive givet.

Nyt liv

Landtagline"Hvor gammel ville du være, hvis du ikke vidste, hvor gammel du er?"producentMaria EfremovascenarieMaria EfremovaproducentNina Volodina, Maria EfremovaoperatørOleg IkhlovkomponistDenis Churakovgenredramapremiere (RF)tid116 minutter / 01:56

Medvirkende:

  • Andrey Noskov
  • Maria Efremova
  • Yuri Kormushin
  • Andrey Urgant
  • Daria Poverennova
  • Yana Poplavskaya
  • Tatiana Vinokurova
  • Evelina Bledans
  • Vladimir Kisarov
  • Adam Bulguchev
  • .

Vis alt "

Hvis du kunne lide denne, så gå ikke glip af den. udvid ↓ Hvis du kunne lide denne, gå ikke glip af Kender du lignende film? Anbefal dem. alle anbefalinger til film u (20) skjulte klassificerede film (5)
Anbefal film, der ligner "
efter genre, plot, skabere osv..
*Opmærksomhed! systemet tillader ikke anbefaling af efterfølgere / prequels til filmen - prøv ikke at søge efter dem
Seeranmeldelser og anmeldelser
  • Tilføj en anmeldelse.
  • Alle: 1
  • Positive: 1
  • Negativt: 0
  • Procentdel: 100%
  • Neutrale: 0

Filmen "New Life" bryder alle stereotyper

Filmen "New Life" bryder alle stereotyper. I begyndelsen af ​​filmen siger hovedpersonen Anna Novikova: vores liv blev lagt på hylderne: Jeg blev født, gik i børnehave, skole, institut, bliver gift op til 25 år, føder børn under 30, helst to, laver en karriere op til 40 og går derefter på pension. Alt er som alle andre, alt er som mennesker. Hvilken slags mennesker? Vi er alle forskellige. Denne offscreen-tekst er fanget, og så er det helt umuligt at rive dig væk fra skærmen. Hovedheltinden er en moderne ung kvinde, hun er kun 35 år gammel, men hendes kæreste "afskriver i omløb" og tror, ​​at hun ikke længere er egnet til rollen som mor og kone, chefen, og giver hende stillingen til gårsdagens studerende. Anna Novikova står som alle kvinder 35+ over for samfundets pres, siger de, hele barnet, din tid er væk, uret tikker. Det betyder ikke noget, at hun er en fremragende advokat, en super professionel, det betyder ikke noget, at udseendet af en model, og 18-årige vil misunde figuren, folk er kun interesserede i nummeret i pas. Hun løber væk fra alle, går til søs, en ulykke, hukommelsestab, læger bestemmer hendes alder ti år yngre, en psykolog gør hende til et eksperiment, bedrager hende, beviser ?? alder eksisterer ikke. Jeg så filmen flere gange og skrev hans ord ned: ”Hvad påvirker alder? På ydersiden? Ikke. Alle ser forskellige ud. Desto mere er sundhed forskellig for alle. Nogen er født med en hjertefejl, mens andre er 80, når en motor fungerer. Erfaring kommer heller ikke gennem årene. Vi får erfaring med levede livssituationer og ikke med nummeret i pas. Og ved 25 kan du være en vismand, og ved 45 er der for tidlige babyer. Der er ingen alder. Han er væk. Simpelthen nej. Alder er ikke karakteristisk for en person. Hver har sin egen forår, sin egen solopgang og sin egen solnedgang. " Hvor meget mening i disse ord, så enkelt sagt, men min verden vendte på hovedet. Film "Nyt liv" ?? dette er ikke kun en historie om alder, det er en historie om kærlighed, forholdet mellem forældre og voksne børn. Jeg har ikke grædt sådan over nogen film i lang tid, men Anis møde med mor og far knækkede mit hjerte, hendes ord: "Nære mennesker er ikke dem, der har det samme DNA, men de der virkelig elsker dig" Jeg har også nogen at fortælle.

Regi og handler forbløffet, enhver ny følelse ?? du ser ud til at se en film, men det ser ud til at være selve livet. Yana Poplavskaya, indgraveret i hukommelsen fra barndommen som Lille Rødhætte, er nu kun forbundet med den uheldige Lydia. Andrey Noskov afslørede usædvanligt sit dramatiske talent. Daria Poverennova i billedet af en forretningskvinde, men usædvanlig, ikke en typisk filmtæve, hård, men samtidig sensuel, ædel og romantisk. Maria Efremova, der spillede hovedrollen, slog med dygtigheden af ​​reinkarnation, så hun spillede på forskellige måder en 35-årig succesrig kvinde og en 25-årig pige uden hukommelse og så på verden med åbne øjne. Yuri Kormushin, i rollen som en psykolog, overgik helt sig selv. Vladimir Kisarov er god til at være en bastardchef. Evelina Bledans vises først i begyndelsen af ​​filmen som en ven, men hvordan bliver den nøjagtigt spillet? sådanne venner, ingen fjender.

Jeg sætter en solid 10, vil jeg anbefale til alle, fyld op lommetørklæder ?? der er noget at græde over, der er også mange sjove øjeblikke. Grib en notesbog ?? tegnene vil gerne blive skrevet ned.

  • Nyttig gennemgang? klage over spoiler?
  • Altså nej
  • 6/3
26. april 2020 | 18:35