Atrofisk gastritis som en precancerøs tilstand

Ernæring

Registrering: 05.02.2006 Stillinger: 3 Har takket: 0 gange Har takket: 0 gange ->

Atrofisk gastritis som en precancerøs tilstand

Undskyld for spørgsmålet (der er for det meste mennesker med virkelig alvorlige problemer her), men den anden dag er jeg i panik. I går blev jeg diagnosticeret med atrofisk gastritis. På samme tid opdagede jeg en anomali i galdeblærens struktur. Lægen lavede den vigtigste aftale om galden, om gastritis blev det kun sagt, at man skulle holde sig til en diæt.

Men jeg, en fjols, gik på Internettet og fandt ud af, at: a) atrofisk gastritis ikke kan behandles b) det er en precancerøs tilstand.

Begge mine bedstemødre døde af kræft i forskellige organer (gynækologi), en af ​​dem lige for nylig. Jeg er kun 28 år gammel, og jeg læste, at atrofisk gastritis forekommer hovedsageligt hos mennesker efter 50 år. Betyder dette, at min krop allerede er så udslidt? Hvordan lever man ved at være i fare? Er en diæt virkelig nok? På Internettet anbefales det at foretage en endoskopi mindst en gang om året - vil det være nok??

Jeg skal have en konsultation med en onkolog forleden dag, men jeg vil være meget taknemmelig for nogen af ​​dine kommentarer. Tak på forhånd.

Registrering: 12.10.2004 Stillinger: 375 Har takket: 0 gange Har takket: 0 gange ->

Atrofisk gastritis i en alder af 28 er ikke en grund til panik, men kun en grund til at tage sig mere af dit helbred. Så vidt jeg forstår, blev diagnosen kun stillet ved det endoskopiske billede. Imidlertid kræver det ofte morfologisk undersøgelse og detaljeret afklaring af det endoskopiske billede (prævalensen og graden af ​​slimhindeatrofi). Det er også nødvendigt at bestemme tilstedeværelsen af ​​bakterier - Helicobacter pilory (der er meget kontroverser om vigtigheden af ​​disse mikroorganismer, men det vil ikke skade dig at slippe af med dem overhovedet - hvis nogen).
Endoskopi en gang om året er generelt tilstrækkelig.
Men konsultation af en god gastroenterolog vil passe dig meget mere end konsultation af en onkolog.

Registrering: 05.02.2006 Stillinger: 3 Har takket: 0 gange Har takket: 0 gange ->

Læge, tak for svaret! Beroliget lidt
Bakterietest blev udført (negativ).
Mens jeg drikker det ordinerede forløb af chelol og motilak (3 uger). Umiddelbart efter vil jeg begynde at lede efter en god gastroenterolog. Tak igen!

Registrering: 16.12.2004 Stillinger: 583 Har takket: 0 gange Har takket: 0 gange ->

For at afklare diagnosen er det nødvendigt med en biopsi af maveslimhinden. Sammen med atrofisk gastritis diagnosticeres ofte tilstande som B12-mangelanæmi og reflukssyndrom. Den første af dem påvises ved generelle og biokemiske blodprøver, den anden ved endoskopi. Begge er underlagt symptomatisk behandling (i det første tilfælde - vitaminbehandling, i det andet - for eksempel den samme bevægelse).
Årsagerne kan være Helicobacter pylori-infektion, funktionsfejl i andre dele af mave-tarmkanalen, især i galdeblæren og tolvfingertarm 12 og nedsat immunitet. I disse tilfælde kræves specifik behandling..
Jeg fortæller alt dette ikke for at skræmme dig, men for at informere dig om, hvad du har brug for at spørge en gastroenterolog.
Som en observation er det ret nok at udføre en gastroskopi en gang om året, du kan også tage en blodprøve en gang om året for den såkaldte Gastropanel.
Med korrekt ordineret og udført behandling, en passende diæt og regelmæssig observation kan du ikke bekymre dig om atrofisk gastritis.

med respekt,
Andrey Zaretsky

Registrering: 05.02.2006 Stillinger: 3 Har takket: 0 gange Har takket: 0 gange ->

Læge, på samme tid, under endoskopi, fandt jeg en unormal struktur af galden (indsnævring i den nedre tredjedel) og tilbagesvaling, ja. Jeg har ikke foretaget en blodprøve endnu. Nu drikker jeg chelol og motilak plus hefitol (lægen sagde, at det med min galdeblærestruktur er nyttigt at med jævne mellemrum tage et kursus koleretisk) Det er rigtigt, det generer mig lidt, at alt er på samme tid: både koleretisk og motilak, men tilsyneladende skulle det være sådan, ja?

Jeg vil bestemt konsultere en gastroenterolog (på en eller anden måde var jeg ikke klar over det med det samme, fordi jeg undervurderede ordlyden "atrofisk"). Mange tak til forumets læger for deres deltagelse! Bare et bjerg fra dine skuldre, ærligt. takke!

AntiVSD.ru - Vegetavaskulær dystoni, forekomst og symptomer, behandling og forebyggelse, osteochondrose

Vegeto-vaskulær dystoni => Generelle spørgsmål => Emne startet af: Osenika fra 8. september 2013, 12:05:09


Navn: Atrofisk gastritis..
Sendt af: Osenika den 8. september 2013, 12:05:09

Nej, jeg fandt på Google, at esophagitis er en præcancerøs tilstand. Og hvad er din kilde til viden om, at din gastritis ikke behandles?

Nej, jeg fandt på Google, at esophagitis er en præcancerøs tilstand. Og hvad er din kilde til viden om, at din gastritis ikke behandles?

De skriver også meget på hegnet.
Og du kan genlæse masser af alt, men har ingen idé om, hvordan det hele faktisk fungerer.

Hvad er din diæt nu? Hvad har lægen ordineret til behandling? Du tager enzymer?
Generelt skal du først se på tarmens arbejde.

De skriver også meget på hegnet.
Og du kan genlæse masser af alt, men har ingen idé om, hvordan det hele faktisk fungerer.

Hvad er din diæt nu? Hvad har lægen ordineret til behandling? Du tager enzymer?
Generelt skal du først se på tarmens arbejde.

Nå, dette er en lang historie, og du har ikke rigtig brug for det, hvis du vil gendanne din mave. Og tilstrækkelig tarmfunktion skal under alle omstændigheder opnås. Til at begynde med skal du i det mindste give fiber til kosten og noget at genopbygge mikrofloraen. Men det afhænger i hvilken tilstand alt er der.

Og så, ja - vand, vand, vand i liter for at vaske mindst en lille smule af alt indeni. Kom uden vand, der kan ikke opnås nogen fornuftig effekt.
Det er bedre at købe vand på et apotek, det til børn, eller i ekstreme tilfælde almindelig flaske.

Forfatteren, ja, ikke gastritis - dit største problem. Nå, slet ikke gastritis. Hvad fanden er en precancerøs tilstand? ) Behandl neurose og angstlidelse. Se en god terapeut. Stop med at surfe på Internettet på udkig efter sår. Behandl din gastritis som anbefalet af din gastroenterolog. Og bo i fred.

Liv - som du ved, er dette en dødelig sygdom med 100% dødelig udgang. Og hvad, ikke leve nu?

Undskyld for at være for skarp.

Vi vil gerne gøre dig opmærksom på originale japanske produkter til skønhed og sundhed fra hjemmemarkedet i Japan, engros og detail. Rigt sortiment.
Der er produkter til at løse ethvert helbredsproblem såvel som produkter til din skønhed.
Kollagen, hyaluronsyre, squalen, glucosamin, vitaminer, AHCC, laktis, øjendråber osv..
Alle produkter kan ses på hjemmesiden
Hos os får du:
- lave priser
- originale produkter
- rækkevidde
- levering af kvalitet
- konsultation

Afsendelse på en hvilken som helst måde, der passer dig (Russian Post, EMS, TC)
Betaling på en hvilken som helst måde, der passer dig (Sberbank, Alfabank, levering ved betaling, bankoverførsel)

Emne: Atrofisk gastritis

Temaindstillinger
  • udskriftsversion
  • Skærm
    • Lineær visning
    • Kombineret visning
    • Træudsigt
  • Atrofisk gastritis

    Har nogen atrofisk gastritis på forummet? : / Hvis der er interesse, kan jeg skrive en artikel om de tilsvarende sandsynligheder og forudsigelser.

    Jeg har gastritis, men ikke atrofisk endnu, jeg håber at helbrede den, så den ikke bliver atrofisk. Vil du skrive artiklen selv? Det ville være interessant at læse

    Skriv, der vil også være hovedpine ved dette

    Skriv, selvfølgelig interessant
    Nogen sendte en artikel om, at atrofisk gastritis kan efterligne kronen i maven

    Og atrofisk gastritis fører også til dårlig absorption af vitamin B12 (intern slotfaktor produceres ikke) og muligvis folat (på grund af siber).

    Fra dette er det muligt:

    1. Tarmregenerering lider.
    2. Hæmolytisk anæmi med øget hæmoglobin (hyperchromic).
    3. Indirekte bilirubin stiger.
    4. Milten og leveren forstørres.

    Senest redigeret af Clear; 21/12/2016 kl. 03:18.

    Og atrofisk gastritis fører også til dårlig absorption af vitamin B12 (intern slotfaktor produceres ikke) og muligvis folat (på grund af siber).

    Fra dette er det muligt:

    1. Tarmregenerering lider.
    2. Hæmolytisk anæmi med øget hæmoglobin (hyperchromic).
    3. Indirekte bilirubin stiger

    Jeg blev diagnosticeret med atrofisk gastritis 2 gange, anden gang med en biopsi (en biopsi - normale maveceller af en eller anden grund den anden - med foci med moderat atrofi efter helet erosion), for tredje gang så de kun fokal gastritis, og hun forsikrede mig om, at hun så nøje ud og intet der var intet atrofisk. Analyse for vitamin B12 viste et overskud på næsten 2 gange, anden gang var normal. Antistoffer mod parietale celler i maven er normale. Efter min mening skal man skelne mellem atrofi og efterligning af atrofi fra krone.

    Atrofisk inaktiv gastritis.

    • spadseretur8787
    • Brugere
    • 1 indlæg

    Hej!
    Bestået FGDS.
    Her er en beskrivelse:
    Slimhinden i maven i antrummet er focalt hypermorf, i mavens antrum er der enkelte akutte hæmoragiske erosioner langs alle væggene. Vinklen og antrummet er dannet korrekt..
    Vi passerer pilorums. Pære 12P.K. afrundet, dens slimhinde er lyserød, på bagvæggen af ​​pæren 12p. til. defineret polypoiddannelse 15 x 10 mm, 4 mm høj, på en bred base, lyserød, blød, i midten af ​​arret 5 mm

    Bestemmelse af pH i mavesaft 1-3 (norm 4-5)
    Helpil-test for Helicobacter pylori - (+++)

    Konklusion:
    Utilstrækkelig cardia. Billede af overfladisk fokal gastritis. Polypy af pæren 12 sc.? Betændelse omkring slimhinden i arret?
    Morfologisk vurdering.
    Resultat for Helicobacter: høj grad af såning.


    Histologisk undersøgelse.
    Makroskopisk beskrivelse: biostien indeholder et fragment af maveslimhinden polypoid med foveolær hyperplasi, ødem og sklerose i stroma med diffus lymfoide og plasmocentriske infiltration samt to fragmenter af væv med strukturen af ​​duodenal slimhinde med Brunner-kirtelhyperplasi.

    Konklusion: Det morfologiske billede svarer til kronisk atrofisk inaktiv gastritis Heterotopi af duodenalt væv i antrumets slimhinde.

    Ifølge lægen. Det gav mig konklusionen af ​​onkologi nr. Men jeg har allerede læst horrorhistorier om atrofisk gastritis, og siden Jeg har en polyp, der bliver dobbelt uhyggelig. og hvad er heterotopi? Er det erstatning af mavevæv med tarmvæv?.
    Hvor lang tid tager det for denne form for gastritis at føre til kræft??
    Jeg forstår, at alt er individuelt.
    Men der er simpelthen ingen finansiering til behandling af onkologi.
    Jeg vil gerne vide, efter hvilket minimum tid udviklingen af ​​onkologi er mulig i betragtning af, at der ikke er noget ønske om at bruge de resterende dage på at løbe rundt på lægenes kontorer og lytte til "eventyr" om, hvordan de lever med det til en moden alderdom. Og jeg vil gerne maksimere tiden til at gøre det formåede ikke at gøre tidligere, i det mindste delvist, i den resterende periode på denne jord.
    På forhånd tak for dit svar!

    • Op
    • Marina C Dogville, lokal aboriginal.
    • Brugere
    • 498 indlæg
    • Dogville, lokal oprindelig.

    Jeg er slet ikke læge. Men sandsynligvis vil du ikke vente på en læge her. Og lægen vil sandsynligvis ikke fortælle dig spørgsmålet "i hvilken tid". Meget afhænger af din gastritis i sig selv - hvor effektivt du vil påtage dig at fjerne det. Hvis det straks fjernes, forekommer kræft sandsynligvis ikke.

    Hver af de beskrevne afvigelser i sig selv er muligvis ikke skræmmende, men aggregatet er ubehageligt. Selvfølgelig vil jeg insistere på MSCT i organerne i bughulen og på en koloskopi for genforsikring. Selvfølgelig vil disse undersøgelser ikke skabe ændringer på mobilniveau, men jeg vil bestemt gøre det.

    Hvis du læser rædsler om atrofisk gastritis, forstår du vigtigheden af ​​at fjerne årsagerne - behandling af Helicobacter pylori og selve gastritis.
    Den strengeste diæt uden hacks - ikke engang frugt, kun bananer. Indtil mavens arbejde er normaliseret, vil slimhinden ikke blive genoprettet. Ellers er risikoen virkelig ikke behagelig.

    Dette er meget, meget vigtigt og hjælper med at forhindre konsekvenserne..

    Men det er konstant nødvendigt at overvåge under selve behandlingen af ​​gastritis. Dine celler ser ud til at være trætte af både Helicobacter og den forkerte diæt og gastritis, det forårsager. Hvor længe vil de holde ud uændret eller uændret til "ondt" - uklarheden kender ham, men de har brug for at skynde sig for at hjælpe dem.

    Og jeg ville, indtil den fulde normalisering af mavearbejdet, direkte vedvarende, en gang i kvartalet, gøre både EGD og ultralyd.

    Jeg gentager igen - jeg er en filistin. En person langt fra medicin, men bange for kræft.

    Jeg er bange for, at jeg ikke giver dig bedre råd..

    Og det er dejligt, at du blev undersøgt, når det stadig er meget let at ændre og helbrede.

    Du er heldig.
    Sundhed for dig, lange og glade år i livet!

    Atrofisk gastritis

    Fokal atrofisk gastritis med lav syreindhold er en form for kronisk gastritis med en karakteristisk udtynding af maveslimhinden og mangel på fordøjelsessaftproduktion. En inflammatorisk proces uden passende behandling kan føre til en precancerøs tilstand. Ifølge statistikker påvirker patologien for det meste mænd..

    Fokussygdommens etiologi er ikke endelig fastslået. Som provokerende faktorer skelner lægerne arvelighed, akut forgiftning, gastrointestinale patologier, langvarig brug af medicin, forkert livsstil.

    Atrofisk gastritis

    dasha1989 »10. juni 2015, 18:05

    Doctorsforum anbefaler:
    • Slug knoglen
    • flatulens, lineær afføring
    • Bugspytkirtel tumor
    • Er der behov for at tage ursosan / ursofalk?
    • Proctitis
    • Leverrensning
    • Gastroenterologi. Hospital anmeldelser
    • Behandling af gastroenterologiske sygdomme
    • Gastroenterologiske sygdomme
    • Mavepine
    • Sådan behandles Helicobacter?
    • Hvorfor gør sød dig syg?

    Re: Atrofisk gastritis

    Daria "11. juni 2015, 00:30

    Re: Atrofisk gastritis

    nastёna »11. juni 2015, 11:54

    Re: Atrofisk gastritis

    Inna »07 jul 2015, 19:57

    Re: Atrofisk gastritis

    Marushechka "5. aug. 2015, 18:16

    Re: Atrofisk gastritis

    Rada »05 aug 2015, 20:32

    Re: Atrofisk gastritis

    Anna »06. august 2015, 12:02

    Re: Atrofisk gastritis

    Marushechka »10. september 2015, 17:17

    Re: Atrofisk gastritis

    Irena »10. september 2015, 18:06

    Re: Atrofisk gastritis

    Marushechka »10. september 2015, 18:53

    Væsentlige symptomer på sygdommen

    Påvisning af symptomer og behandling af atrofisk gastritis udføres af en specialist - en gastroenterolog. Ved diagnosticering af en patologi er lægen opmærksom på følgende symptomer:

    • ustabil afføring, modifikation af afføring;
    • epigastriske smerter;
    • atrofi af tungenes papiller
    • uforklarlig hurtig mætning
    • rapende sur luft med episoder med opkastning
    • tyngde efter at have spist
    • træthed, hyperhidrose, svaghed;
    • konstant anfald af kvalme
    • manifestationer af jernmangelanæmi;
    • forringelse af patientens udseende
    • sjældent - pustulære læsioner på huden.

    Bekræftelse af diagnosen sker efter en grundig undersøgelse. Specialister udfører gastrisk fluoroskopi, histologisk undersøgelse, gastropanel, fibrogastroduodenoskopi.

    Anvendt behandlingsregime

    Behandling af kronisk atrofisk gastritis udføres i henhold til ordningen under hensyntagen til det opdagede stadium af sygdommen. I praksis bruger de smertestillende midler og antibakterielle midler, ordinerer speciel mad, injektioner af vitaminer, stimulerer mave muskler og fysioterapi..

    Hvordan man behandler atrofisk gastritis med folkemedicin - specialisten bestemmer individuelt. Samlingen af ​​plantain, vild rose, malurt og perikon hjælper med at lette tilstanden. Et godt resultat bemærkes, når der anvendes naturlig havtornolie.

    Emne: Atrofisk gastritis i antrummet

    Temaindstillinger
    • udskriftsversion
    • Abonner på denne tråd...

    Atrofisk gastritis i antrummet

    En 65-årig kvinde viste sig at have atrofisk gastritis i antrummet ved resultaterne af EGD. Helicobacter pylori blev ikke fundet. De-nol blev ordineret fra behandlingen. Undersøgelsen blev udført i byens gastroenterologiske center, men behandlingen blev ordineret af lægen i distriktsklinikken.

    Læs Internettet, at denne diagnose er ret alvorlig og betragtes som en præcancerøs tilstand.

    Jeg vil gerne finde en kompetent læge. Giv venligst råd, helst i centrum.

    Og det andet spørgsmål: Hvem behandles med en sådan diagnose, og hvordan er den virkelig så farlig??

    Jeg blev diagnosticeret med atrofisk gastritis. Men ikke kun på FGDS-resultatet, men også på biopsien.

    Ingen Helicobacter heller.

    Indtil videre har lægen fra behandlingen kun ordineret Pariet i 12 uger, undgåelse og diæt.

    Jeg blev diagnosticeret med atrofisk gastritis. Men ikke kun på FGDS-resultatet, men også på biopsien.

    Ingen Helicobacter heller.

    Indtil videre har lægen fra behandlingen kun ordineret Pariet i 12 uger, undgåelse og diæt.

    Hvor ofte blev du bedt om at have en FGD og biopsi? Jeg har den samme diagnose, fgls udføres en gang om året, men der tages ikke en biopsi.

    Tak for svaret! Hvor behandles du? Føler du dig bekymret for noget? I det beskrevne tilfælde var der ingen klager, den sædvanlige rutineundersøgelse en gang om året. Samtidig diagnose - kolcystitis

    Jeg gjorde det en gang om sommeren, og jeg blev diagnosticeret der, men uden en biopsi. Så gik jeg til en anden gastroenterolog, der også ordinerede det uden biopsi, men før FGDS sagde jeg om den foreløbige diagnose, og de tog materialet til biopsi. Diagnosen blev bekræftet.

    Så gik jeg til en anden læge. Han ordinerede behandling baseret på resultaterne, og efter behandling (efter ca. 3 måneder) skal FGDS udføres igen.

    Det viser sig en gang hvert halve år. Svigermor har også atrofisk gastritis. Vrvch bad hende om at gøre en gang om året.

    Jeg ses nu af en gastroenterolog i Pirogov.

    Han bekymrer sig om sit helbred på forskellige måder. Først og stadig gør sig selv galde, smerter til højre, giver under skulderbladet og smerter under skulderbladet. Jeg blev allerede brugt.
    Det begyndte med det faktum, at jeg henledte opmærksomheden på fraværet af "rumlende" i maven under sult. Og selve sultfølelsen generede mig ikke meget. Udbruddet var væk. Men så begyndte det på en eller anden måde at vokse: hvis vi spiser noget eller drikker vin, begyndte den øverste del af maven lige under ribbenene at gøre ondt, brænde. Jeg bemærkede også, at maden begyndte at fordøje langsomt..

    Nu, selv på baggrund af behandlingen, er der forskellige manifestationer.

    Jeg tror, ​​at du skal prøve at følge en diæt, dette er en af ​​de vigtige behandlinger.

    Generelt, da jeg tog en biopsi, sagde lægen, at der ikke var nogen forbrydelse i dette, at jeg var nødt til at følge en diæt og lave FGDS en gang om året. Han sagde ikke noget om behandlingen.

    Mange tak for et så detaljeret svar.!

    Der er også problemer med galden, og med jævne mellemrum var der angreb af cholecystitis. Hvor streng er dietten vist? Ingen salt-krydret-fedtholdig-sød-sur? Eller noget andet er vigtigt?

    Anmeldelser om behandling af gastritis: hvem helbredes gastritis?

    Hvis du endelig har taget behandling af gastritis, kan anmeldelser af rigtige mennesker hjælpe dig med dette. Alle deltagere i diskussionen kan frit dele deres oplevelser, tip og teknikker, der virkelig fungerer! Derudover tiltrækker vi ekspertudtalelser - vi beder læger om feedback på behandlingen af ​​gastritis.

    Mange mennesker stoler kun på folkemedicin, og nogle bruger dokumenterede lægemidler. Læs alle anmeldelser og lav din egen mening. Undlad at selvmedicinere, skal du kontakte din læge.

    Hvem behandlede gastritis hvordan? Hvad hjælper? Skriv i kommentarerne.

    Til forebyggelse og behandling af gastritis og peptisk mavesår, anbefaler vores læsere en dokumenteret gastrisk samling til gastrointestinale sygdomme. Læs udtalelse fra læger. >>

    Det hele startede med, at han begyndte at opleve problemer med fordøjelsen. Jeg gik og bestod FGDS-analysen, der blev fundet overfladisk gastritis der. Derefter blev han testet for Helicobacter pylori, denne bakterie fører til gastritis og sår. Fundet det i stort antal. Lægen ordinerede udryddelse, det vil sige fjernelse af denne muck. Opskriften var som følger: 2 antibiotika - fromilid og flemoxin solutab, 2 hæmmere Zulbex og DeNol (som om de suspenderer den stærke frigivelse af saltsyre) og den probiotiske Linex. Drik alle disse 5 typer stoffer nøjagtigt i 2 uger. Heldigvis blev der ikke observeret nogen bivirkninger. Forbedringerne kunne mærkes med det samme, blodet stoppede endda med at strømme fra tandkødet om morgenen, og den dårlige lugt fra maven stoppede. Behandlingen hjalp. Jeg råder alle til at være sikker på at kontrollere for denne Helicobacter. Hvis du ikke finder det, men der stadig er gastritis, er der også et godt folkemiddel - hørfrø. De er ret billige på apoteket. Du brygger disse korn i et vandbad i 45 minutter og omrører, gelé vises, som skal drikkes før måltider 4 gange om dagen. Det omslutter maveslimhinden, og grov mad skader ham ikke, plus disse mikrosår heler. Men hvis derudover er alvorlige problemer med tarmene, anbefales det ikke at drikke det uden at konsultere en læge. Og hvis der ikke er nogen problemer, så hjælper det meget, og til forebyggelse kan du drikke i et par uger.

    Mange tak for at dele din oplevelse! Nogle gange er kommentarer bedre end hele webstedet!

    Og hvilke tests tog du for Helicobacter? blod til antistoffer? men der (at dømme efter Internettet) bestemmes tilstedeværelsen af ​​Helicobacter og ikke dens mængde

    For at helbrede gastritis skal du bestemme, hvilken type gastritis du har, hvis den inflammatoriske proces, hvilken syre og kontrollere for tilstedeværelsen af ​​helicobakterier, da de vigtigste lægemidler til behandling ordineres under hensyntagen til disse indikatorer, symptomer og sygdomsstadiet. Det er også vigtigt at finde ud af, om der er samtidig sygdomme i mave-tarmkanalen - pancreatin, cholecystitis for ikke at skade. Fra personlig erfaring kan jeg sige, at selv kronisk gastritis med hyppige tilbagefald og udtalte symptomer - smerte, dyspepsi, fordøjelsesbesvær og halsbrand kan helbredes, når lægemiddelbehandling giver et ustabilt resultat. En af de mest magtfulde i behandlingen af ​​gastritis, uanset type, er et lægemiddel baseret på ekstraktet af Chaga-svampen "Befungin", som har antiinflammatoriske, regenererende og antitumoreffekter, lindrer smerte, øger appetitten og lindrer ubehagelige symptomer - kvalme, opkastning, afføringsproblemer. Det har også en gavnlig virkning på den generelle tilstand hos underernærede patienter med sår og andre alvorlige sygdomme i mave-tarmkanalen. Det var muligt at helbrede hyperacid gastritis og stenfri cholecystitis på en måned, efter en uges drik en spiseskefuld før måltiderne, kan man allerede mærke en forbedring. Jeg anbefaler til alle, der har gastritis, læger rådgiver det forresten også.

    Bifungin hjalp mig ikke, mit hår begyndte at falde meget ud

    For omkring seks måneder siden diagnosticerede lægen mig med gastritis, de satte mig straks på en streng diæt - jeg spiser grøntsagsupper i bouillon lavet af ikke-fedtet kød, kogt fisk, gæret bagt mælk og andre mejeriprodukter, men ikke surt. Nægtede kulsyreholdige drikkevarer, alkohol, alt krydret, krydret, varmt, begrænsede forbruget af kaffe og antallet af røget cigaretter (jeg kunne ikke holde op med at ryge). Jeg drak også motilium og omeprazol på et kursus. Men blandt andet behandlede hun gastritis med folkemedicin - jeg prøvede mange forskellige, men efterlod for mig nogle få, de mest effektive, efter min mening. For eksempel fra min frelse fra halsbrand var en infusion af birkebark (jeg hældte bare kogende vand over et par spiseskefulde og insisterede i to timer), drak tre gange om dagen, før måltiderne, en halv kop. Et andet fremragende middel er revet grønne æbler (lækkert!) Uden skræl - jeg spiste dem i ubegrænsede mængder. Et vigtigt punkt - du kan hverken spise eller drikke et par timer før æbler, og om natten er de generelt kategorisk kontraindiceret. Alle ovenstående metoder hjalp mig betydeligt, jeg lider ikke længere af halsbrand, der er praktisk talt ingen smerter i maven. Jeg indså, at det vigtigste i denne forretning er regelmæssighed og selvdisciplin..

    Det faktum, at når jeg først havde maveproblemer, kunne jeg ikke engang mistanke, før jeg var 30. Efter fødslen af ​​to børn blev hun syg af lungebetændelse, og til behandling var det nødvendigt at foretage en ultralyd af bughulen, hvilket resulterede i, at lægen sagde, at du skal følge en diæt, spise mindre fedt, fordi jeg har ændringer i min milt. Vi talte og glemte indtil det øjeblik, hvor den øverste del af min mave begyndte at gøre ondt - dette blev gentaget ved angreb med jævne mellemrum enten på tom mave eller efter at have spist. Jeg forsinkede mig ikke længe og gik til terapeuten, hun sendte mig til FGDS, undersøgelsen, må jeg sige dig, er ikke behagelig. Men ikke desto mindre viste det, at jeg havde en indledende gastritis. Jeg vendte tilbage med resultaterne til en terapeut, hun ordinerede mig en streng diæt og lægemidler, der reducerer surheden i mavesaft Omeprazol eller Ranitidin, som hjælper med at beskytte cellerne i maveslimhinden, reducerer smerte og øger også effektiviteten af ​​andre lægemidler. Generelt købte jeg medicin, stoppede med at spise fede fødevarer, bagt, saltet, svampe og groft kød, kål, druer og druesaft og selvfølgelig alkohol. Nu gennemgår jeg et behandlingsforløb, og jeg besluttede at gøre min diæt til min livsstil.

    Jeg vil skrive om gastritis. Dette er en betændelse i maveforingen. Gastritis starter fra mange faktorer. Disse er: stress, junkfood, madforgiftning, kroniske infektioner i munden og i slutningen af ​​den luft, vi trækker vejret. Min søster har kronisk gastritis. Først havde hun ondt i maven, derefter halsbrand, konstant kvalme begyndte. Hun blev behandlet derhjemme ved hjælp af folkemetoder. Jeg drak rå kartoffelsaft. Dette hjalp delvist og midlertidigt. Derefter snoede hun rå havre i en kødkværn og drak juice af den. Smerten fra dette forsvandt kun et stykke tid. Hun drak aloe med honning og mange flere forskellige folkemetoder, der blev anbefalet hende. Men så gik hun til lægen. Først udnævnte han hende til en undersøgelse og derefter satte hende på en diæt. Det er nødvendigt at finde ud af den øgede eller nedsatte surhedsgrad i maven. Hun spiste ikke: hverken stegt eller krydret eller sur eller fed. Mange ting er IKKE mulige. Med gastritis kan du ikke drikke alkohol og ryge. Dette er meget skadeligt for irritation af maveslimhinden. Lægen tilskrev til sidst De-Nol til hende og nogle andre hjælpepiller (jeg kan ikke huske det mere). Efter 2 måneders indtagelse af dette lægemiddel og en streng diæt. Hendes mavesmerter stoppede, og hendes halsbrand stoppede med at bekymre sig mindre. Men for livet, kost. Hvis du har de samme symptomer, skal du kontakte din læge. Godt helbred for alle.

    Jeg er 35 år gammel, og min gastritis blev værre... Jeg elskede at spise på McDonald's og andre fastfood. Mest sandsynligt blev han syg på grund af forkert ernæring. Derudover kunne jeg tjene gastritis fra mayonnaise, som jeg elsker meget. Kort sagt, folk spiser rigtigt og vænner sig til ordentlig ernæring... Jeg er for eksempel ikke kommet mig endnu.

    Hærdet? Jeg har en kedelig smerte i mit venstre hypokondrium

    Jeg vil efterlade en kommentar til denne artikel.. Jeg har været plaget af dette problem i lang tid... Problemerne begyndte for to år siden. Arbejdet bidrog til dette, det var ikke muligt at spise normalt, som det skulle.. Det var det, der førte til gastritis. Det kan ikke betragtes som normen, selvom det bekymrer næsten hver fjerde person på planeten. Lægen ordinerede Pepsan til mig.. Jeg ammer nu og derfor kan stofferne ikke tilskrives meget stærkere.. Jeg besluttede at prøve folkemedicin.. Sparing af ernæring hjælper meget godt.. for eksempel revet kylling eller fiskefileter, gelé, grød... Sådan mad kan reducere betændelse.. Jeg prøver slet ikke at spise junkfood! Hvis du overholder alle reglerne og følger madindtagelsen, kan du leve, som de siger... Det vigtigste er at kontakte en terapeut for at få hjælp til tiden..

    Hvad mere blev ordineret til dig? Min mave gør også ondt, og efter at have spist føler jeg mig kvalm.

    Da min mave begyndte at gøre ondt sidste efterår, troede lægen først, at jeg havde et sår. Sultpine om aftenen, halsbrand, om natten spiste jeg mindst et stykke brød, i det mindste et stykke pølse, så smerten forsvinder. Jeg blev sendt til en gastroenterolog, der straks ordinerede gastroenteroskopi (cobra), en forfærdelig procedure, når et langt rør indsættes i spiserøret, hvorigennem lægen ser selve maven og tolvfingertarmen.

    Generelt var der ingen sår, gudskelov, de fandt mig gastritis med høj syreindhold. De blev bedt om ikke at drikke kaffe og te og tage piller for at genoprette slimhinden. I to måneder drak jeg "Escada" og spiste slimet grød som Hercules på vandet. Og gradvist gik smerterne forbi.

    Jeg er en gastronomisk galning, jeg har altid elsket alle disse varme krydrede snacks med god vin, grillede retter, og gastritis var en reel katastrofe for mig. Jeg gik til lægen med det samme, jeg er ikke fan af at udsætte. Foreskrevet 3 typer antibiotika og ulcavis, det viste sig, at jeg har en helicobacter pillory, så jeg blev så syg. Ulkavis er ikke så annonceret på netværket, men dets sammensætning er den samme som de nol, det hjælper perfekt - behandlingsforløbet var nok til, at jeg glemte mine symptomer.

    Kost vil bestemt i høj grad hjælpe med at lindre symptomer på en forværret gastritis, men det påvirker ikke evnen til at beskadige væv heler. Derfor drak jeg et kursus af ulkavis - et lægemiddel med det aktive stof i vismut tripotiumdicitrat, det omslutter hvert sår i maven med en beskyttende film og fremskynder regenereringsprocessen. Effekten er vidunderlig, jeg kom mig endda lidt af glæde (i mit tilfælde er dette et plus).

    Mit arbejde er nervøst, konstant i spænding - jeg er salgschef, jeg har ikke løn, og når der er et valg mellem frokost og arbejde, skal jeg vælge sidstnævnte, der er ikke tid til at slappe af. Min mave begyndte at gøre ondt - der var ikke tid til at gå til lægen, og sygefravær var en uoverkommelig luksus for mig. Jeg fandt tid til FGS, fandt gastritis, nu bliver jeg behandlet og fortsætter med at arbejde. Ulkavis blev ordineret til mig som en antibakteriel og sårheling, efter 2 ugers indlæggelse kan jeg sige - det blev mærkbart lettere.

    Ulkavis hjælper med at lindre smerter i gastritis, jeg kontrollerede det efter min egen erfaring. Jeg tog det i 2 uger, effekten begyndte at dukke op på den 3-4. dag for indlæggelse - kvalme og mavesmerter forsvandt. Men vi skal være opmærksomme på, at kosten stadig skal revideres - hvis sygdommen er kronisk, skal du passe på dig selv og undgå komplikationer, ikke provokere forværringer ved overdreven brug af krydret, stegt osv..

    Indtil jeg normalt begyndte at tage mig af mit helbred og behandle kronisk gastritis, efter hver ferie med fest og tung mad, måtte jeg tage en fridag på arbejde, min mave gjorde ondt. Nu har jeg gennemført det første behandlingsforløb, blandt medikamenterne var der også Ulcavis. Jeg kan ikke sige noget dårligt om ham, smerten passerede den 3. dag fra begyndelsen af ​​optagelsen, og jeg havde ingen bivirkninger på den, kun afføringen blev mørkere, men det er normalt og påvirkede ikke mit helbred på nogen måde.

    Jeg blev behandlet for gastritis af De-Nol i lang tid, efter råd fra en læge, jeg kendte, købte jeg en pakke med det nye lægemiddel Ulcavis. Jeg tog det omhyggeligt, nøjagtigt ifølge instruktionerne, efter 2 uger følte jeg en mærkbar lindring, jeg ville gerne tage pillerne færdig, men lægen insisterede på at fortsætte behandlingen, fordi der stadig var noget ubehag i maven. Hun fortsatte behandlingen og selvfølgelig en streng diæt. Derefter forsvandt symptomerne på sygdommen helt. Nu kan jeg ikke engang huske min ømme, jeg spiser næsten alt.

    Med det moderne tempo i livet, rush, snacks på flugt, ikke særlig sund mad, er det meget let at tjene mavesygdomme. I de sidste seks måneder begyndte ubehagelige fornemmelser i maven at genere mig: tyngde, halsbrand. Lægen diagnosticerede gastritis og sendte flere tests for at tage. Jeg begyndte at lede efter information om behandlingen af ​​denne sygdom. Da jeg fik ordineret antibiotika og Ulkavis, vidste jeg allerede, hvordan det fungerede. Ulkavis er en tredjedel billigere end de-nol, og det hjælper ikke værre, efter min erfaring. Smerterne er væk.

    Fyrene på arbejde, der så, hvordan jeg led af et angreb af gastritis, begyndte at rådgive forskellige piller og piller. Det hjalp en, det hjalp en anden. Der er ikke tid til at gå til læger, der er meget arbejde. Jeg gik til apoteket. Jeg ville tage de-nol, jeg så ofte reklamer. Og jeg blev tilbudt en ulcavis. Optrådte kun på apoteker, selvom dets sammensætning ligner de-nol. Jeg slap af med smerter om en uge.

    Kære læsere, vær opmærksom på, hvor klodset kommentatorerne ovenfor prøver at reklamere for lægemidlet Ulcavis. Vær forsigtig! Der er allerede så mange gode dokumenterede lægemidler til gastritis på markedet. Efterlad dine rigtige anmeldelser uden annoncer, som kan hjælpe folk!

    For omkring en måned siden forværredes gastritis igen. Det hele startede med en tyngde i maven og derefter smerter. Der var ikke tid til at gå til lægen. Ja, jeg får altid ordineret de-nol. Jeg fulgte ham til apoteket. Og de tilbød mig et nyt lægemiddel der - ulkavis, det er billigere (600 rubler for hele løbet kom ud), og der er få bivirkninger, og producenten er velkendt, Krka. Jeg drak det af, og igen har jeg det godt. Jeg drak det i en måned, 2 tabletter 2 gange om dagen, som de-nol.

    Til at begynde med har jeg kronisk gastroduodenitis siden barndommen. Og så begyndte han at forværre med jævne mellemrum, tk. ak, jeg har altid elsket at spise.
    Jeg led meget i seks måneder med en forfærdelig og ikke forbigående halsbrand, der spiste alt i min mave der - de ville ikke røre ved det, der var ikke humør, jeg gik ikke meget.
    Jeg drak alle mulige Maalox og andre istapper. For forsømte arter er det som at fastgøre en burdock til en åben brud...
    Omeprozol hjælper virkelig, mens du drikker det, men tiden kom, da han ikke klarede det. Forresten, "skur" mit hår fra langvarig brug af omeprozol. Nu drikker jeg vitaminer, jeg håber, jeg opløses.
    Så i sidste ende, hvilken behandling der hjalp mig: OMEZ (1 tablet på tom mave om morgenen), derefter De-Nol - 2 gange om dagen 30 minutter før måltider, 2 tabletter. Jeg drak kamille, phytogastrol, gastrisk opsamling. Jeg drak dem i stedet for te, fordi almindelig grøn og sort te forårsagede anfald af halsbrand, jeg holder generelt stille om kaffe.
    Fordi De-Nol, som regel, "vil skrue op", drak hørfrø en gang om dagen (2 teskefulde, for det meste om aftenen, en time før middag). Forresten er det et glimrende middel mod halsbrand og forstoppelse og mod hår og hud. Jeg drikker det stadig.
    Selvfølgelig kost! Uden dette, ja, ingen steder! Om morgenen, så tidligt som 2 måneder, er det kun Hercules (den mest træ, som du laver mad i 20 minutter, i vand, med et minimum af salt og sukker, eller bedre uden). Først om eftermiddagen og aftenen spiste jeg kun ris stegt med finhakket kyllingebryst. Det skadede ikke noget. Alt dette 5-6 gange om dagen. Intet ondt fra Marias kager og tørretumblere, bananer omslutter godt (men de er ikke for alle), så begyndte hun at tilberede mosede supper fra courgette, bryst og gulerødder, fra spinat, fra hvide bønner og squash. Puree i vand, boghvede, pasta, kartofler - alt kogt. Jeg lavede en risfisk soufflé, forresten, meget velsmagende. Æg i en pose, æggekage, kogt hvid fisk, oksekød. Faktisk er der så mange lækre opskrifter på ondt i maven. Jeg fordøjede endda kalkunskinken godt med gårsdagens hvide brød og smør - det gik godt om morgenen.
    Kurset Omez + De-Nol er en måned, jeg drak De-Nol lidt længere. Forresten gav han mig hovedpine, men jeg var klar til at udholde denne smerte af hensyn til min mave.
    Over tid bliver du vant til at spise sådan. Du tilføjer noget lidt efter lidt. Jeg spiste ruller uden flødeost, nogle gange drak jeg endda lidt god cognac, men dette er selvfølgelig ikke den første uges forværring.
    Det tog 5 kg om en måned, selvom jeg spiser meget, bare lige :)
    Jeg håber virkelig, at denne smerte og halsbrand ikke vender tilbage. Men alt er i mine hænder! Kyllingebryst og ris med havre til at hjælpe dig!
    Vær ikke syg!

    Hej! Borte i 5 måneder bedre gastritis?

    Jeg kører ofte og har ikke tid til at spise normalt. En kone og to døtre venter derhjemme, så der er heller ikke tid til at blive syg / blive behandlet. En læge, jeg kender, rådede mig til at tage og drikke Ulcavis som reaktion på mine klager over halsbrand og mavesmerter - det er overkommeligt og meget praktisk. Faktisk brugte jeg en måned på drikke, og de irriterende symptomer forsvandt, og jeg begyndte at føle mig bedre, men maden forblev den samme! Fremragende stof!

    Jeg drak Gastrenit om sommeren, der er stadig ingen forværringer, jeg er ikke gået til gastroskopi, men jeg føler, at der ikke er mere gastritis. For alle interesserede kan jeg besvare spørgsmål. Men generelt: Jeg bestilte på stedet, drak et helt kursus, der var ingen bivirkninger, stoffet er helt naturligt. Anbefales til dem, der leder efter et sikkert, men effektivt middel.

    Jeg slap af med kronisk gastritis ved hjælp af biomedis-apparatet. kurset varer to uger, jeg forstod ikke engang, at jeg blev behandlet. i et år har jeg nu boet uden at vide, hvad gastritisanfald er.

    Når gastritis forværres, drikker jeg normalt Almagel eller noget lignende. Lægen ordinerede for nylig piller med vismutsalte, sagde at hvis du tager et kursus om drikke, er slimhinden godt beskyttet og lindrer smerter. Jeg skrev flere muligheder at vælge imellem, denol, ulcavis og nogle andre. Jeg kiggede på kommentarerne, der er den samme ting. Hun tog Ulkavis som den billigste. Jeg drikker i en uge, jeg har det bedre hurtigt!

    Jeg behandler erosiv gastritis, jeg er allerede praktisk sund. Først slap jeg af Helicobacter. Indtil du tager det ud, vises erosion fortsat. Så klarithromycin, de-nol amoxicillin, emanera. Jeg fjernede bakterierne og stoppede med at drikke antibiotika. Maven ondt med jævne mellemrum. Jeg besluttede at drikke mere de-nol, fordi han lindrede smerten godt. I sidste øjeblik udskiftede jeg det med Ulkavis, jeg fandt ud af, at denne analog er billigere. Jeg afsluttede kurset i sidste uge. Føles ikke værre end denol. Gastroskopi udført, slimhinde i god stand.

    Som mange lider jeg af gastritis. Under forværringer er smerten forfærdelig, der er ingen styrke at udholde. Og jeg arbejder også som freelancer, og jeg går ikke på sygefravær, jeg bryder deadline dengang. Jeg plejede at redde mig med Denol, drak det i en måned. Og nu tog hun ulkavis. Jeg opdagede, at dette er den samme medicin, kun den koster meget mindre. Jeg har det godt. Angrebet startede hurtigt, efter 3 dage var jeg tilbage i drift.

    Jeg tror ikke, at gastritis fra bakterier kan være. Du skal spise normalt og ikke starte dig selv, og alt vil være fint. Og hvis Gud forbyder forværring, skal du straks behandles. Ulcavis tabletter, som jeg nu har udskiftet denol, er meget nyttige for mig i denne henseende. Jeg drikker et kursus i en måned 2 gange om året - om foråret og efteråret, efter et par dage er der slet ingen smerter, og jeg har det godt. Men hvis jeg tager noget som Almagel eller Maalox, forårsager de lidt mindre smerte, men det forsvinder slet ikke

    Det er meget vanskeligt at leve med gastritis, især når maven smerter og smerter konstant. Det er min egen skyld, jeg bor alene og spiser ikke til tiden. Nu gør det ikke ondt, gudskelov, men jeg afsluttede behandlingsforløbet. I halvanden måned tog jeg Ulcavis tabletter 4 stykker om dagen, tvang mig til at spise hver time og hver gang før morgenmad, frokost osv. Jeg så en tablet. Smerten gik hurtigt, nu generer det mig ikke.

    Jeg har haft gastritis siden barndommen. Gjorde en gastroskopi med en biopsi, fandt Helicobacter. Ordinerede antibiotika med probiotika på samme tid, et kursus. Jeg drak det - bakterierne blev udryddet. For at helbrede slimhinden drak jeg derefter ulcavis i næsten to måneder. Maven holdt op med at gøre ondt. Føles som om det hjalp meget. Ingen halsbrand, ingen tyngde i maven. Den anden dag spiste jeg en stegt kylling, min mave gør ikke ondt.

    Mens jeg studerede på instituttet, drak jeg meget. Godt. Så jeg vågnede hovedsageligt til sessionen. Dette påvirkede naturligvis mit helbred stærkt. Til tider begyndte han at føle stærke smerter i underlivet, især efter at have spist. Der var kvalme, halsbrand. Generelt var jeg nødt til at blive kontrolleret på en eller anden måde, gik til lægecentret på Goncharny proezd 6. De er fem minutter fra metroen. Desuden næsten i centrum - på Taganskaya. Klinikken er dyr, men det er det værd. Både lægerne og det medicinske personale fulgte mig på deres bagben. Og undersøgt og undersøgt alt. Det viste sig, at det lykkedes mig at tjene gastritis i 4 år af studielivet. Nu er jeg på diæt, laver specielle øvelser og bare om det - straks til min læge..

    Jeg arbejder som chauffør og konstant på vej for at spise ordentligt, jeg kan ikke spise rigtigt; Jeg har tjent gastritis; Jeg har prøvet forskellige præparater; nu tager jeg ascidium produceret af Ayunova Herbal; et meget godt lægemiddel baseret på medicinske urter hjælper mig

    I en ung alder spiste han tilfældigt. Tænkte ung, stærk og sund, hvad ville der ske med mig? I en alder af 15 fik han kronisk gastritis og ved 20 det første sår. Da smerterne og opkastningen med blod virkelig skræmte mig, løb jeg til lægerne i voldsom hastighed. Selvfølgelig startede jeg selv... Den mest alvorlige diæt begyndte, konstante piller... Ikke alt hjalp. Nu blev han undersøgt normalt, de fandt Helicobacter pylori, ordinerede antibiotika og Ulcavis, 1 tablet 4 gange dagligt. Du skal drikke 2 måneder en halv time før måltiderne. Først havde jeg det svært, jeg kunne ikke spise noget normalt, med ulkavis blev maden gradvist justeret. Sul blev sort. Først troede jeg såret var åbnet. Men det er normalt for sorte afføring fra bismuthsalte. Men hvad er effekten! Den sjette dag var det som om noget tungt blev taget ud af maven, jeg var i stand til at rette mig op. Jeg stoppede med at blive bekymret, svagheden forsvandt. Drak kurset - indtil videre er alt godt, gudskelov.

    Jeg råder ikke gastritisere til at ryge. Uanset hvordan du bliver behandlet, hvis du ryger, vil gastritis i det mindste konstant forværres. I værste fald vil det udvikle sig til erosiv gastritis og derefter til et sår. Da jeg fandt ud af, at jeg havde gastritis, holdt jeg op med at ryge først. Seriøst, læs på Internettet, hvordan nikotin påvirker alt dette. Han blev helbredt med ulkavis, et præparat til vismutsalt. Jeg drak i 6 uger, 2 tabletter 2 gange om dagen. Der var ingen bivirkninger, det hjalp og føles stadig godt.

    Siden barndommen har jeg gastritis på nervøs basis, jeg lider stadig om foråret og efteråret, når sygdommen forværres. Lægen ordinerede denol til mig i lang tid, i år bemærkede jeg, at det er steget i pris igen, besluttede at finde flere budgetanaloger og fandt Ulkavis - i sammensætningen af ​​den samme vismut, kvalitet fra Europa. Effekten er god, jeg kan sige, at den fungerer bedre, og at prisen er lavere.

    En ubehagelig ting er gastritis, især når der ikke er nogen måde at etablere en regelmæssig sund kost på. Vores kontor er placeret i et sådant område, at du ikke kan nærme dig en café, priserne er høje med tvivlsom kvalitet, og de lover at lave et køkken til medarbejderne i mange år. Vi afbryder med tørt vand. Det er godt, at jeg tager ulcavis, min læge ordinerede det for nylig til at tage 4 uger. Smerter går fra ham, hævende, uregelmæssig afføring - alt er tidligere. Sundhedstilstanden er blevet meget bedre. Ulkavis er stadig overkommelig - jeg gav lidt mere end 500 rubler i en måned

    Engang blev hun behandlet med de-nol, der var næsten ingen analoger til lægemidlet, så gastritis blev behandlet med det. Nu, når prisen er steget i luften, besluttede jeg at lede efter et alternativ. Jeg ville ikke selvmedicinere, så jeg gik til lægen, og han udnævnte Ulkavis. Det er produceret af det velkendte firma KRKA, jeg kan godt lide sine produkter, så jeg bekymrede mig ikke om kvaliteten. Hjalp.

    Af alle lægemidlerne mod gastritis anbefalede min erfarne gastroenterolog Ulkavis til mig. han ved bedre. Hans anbefaling reddede mig simpelthen, fordi der ikke var mere styrke til at udholde smerteens frygtelige kraft. Lægemidlet købes på apoteket uden recept, bare kom og køb. Administrationsformen er praktisk, du behøver ikke at huske noget igen, og generelt har stoffet vist sig godt

    Min kollega troede ikke på nogen måde, at jeg ikke sad på mosede usyrede retter med gastritis, hun var alle bange for at spise noget forkert. Samtidig blev vores gastritis forværret, nerverne, og selv der var ingen mad... Og sammen købte vi Ulcavis, så næsten den femte dag begyndte jeg at spise alt, og der var ingen smerter normalt, men hun var slet ikke enig. I maj kom vi alle ud i naturen og overtalte hende til at spise shashlik, og intet... intet blev syg) godt, som jeg sagde, det blev testet på mig selv! Stol på stoffet, det heler virkelig!

    Min datter udviklede gastritis på grund af underernæring og tør mad. I lang tid tvang hun hende til at gå til lægen, men hun havde ikke hele tiden. Blev for nylig undersøgt og ikke forgæves. Der er betændelse i maven, en tilstand før såret. Hun blev helbredt med ulkavis. Lægemidlet er ikke dyrt og hjalp hurtigt. Det er OK nu. Og råd til unge, kør ikke dit helbred.

    Hvis gastritis ikke behandles, forsvinder den ikke. Så mit råd til dig som person, der har lidt i flere år og nu er helt sund - giv ikke op, pas på dit helbred! og håb ikke, at alt forsvinder af sig selv - gå til lægen og lave en undersøgelse. Følg hans anbefalinger og tag de ordinerede lægemidler! Jeg fik ordineret af lægen et kursus med ulkavis, et lægemiddel af europæisk kvalitet fra Krka. 4 uger siges at drikke det, 2 tabletter om morgenen en halv time før måltider og 2 tabletter før middag. På apoteket kiggede jeg på hvilke muligheder der var og tog straks en stor pakke til mig selv til 112 tabletter. Lige nok til hele det foreskrevne kursus behøvede jeg ikke at gå to gange - det er meget praktisk. For prisen er det forresten også et meget godt lægemiddel, det rammer ikke min tegnebog, hele kurset kostede mig 520 rubler, det hjælper perfekt med dette. Det er, hvad en pålidelig producent og europæisk kvalitet betyder! Og du kan skade dig selv fra selvmedicinering, jeg stoler personligt på anbefalingerne fra min læge. Så nu har jeg ikke engang brug for nogen terapeutiske diæter - og jeg har det så godt. Efter et behandlingsforløb med Ulkavis og stærk kaffe har jeg råd til mig selv og chokolade på tom mave og ryge en fisk i landet med venner - der vil ikke være smerter senere.

    Siden instituttet har jeg kæmpet med gastritis og forsøgt at overvåge kosten. Nogle gange eskalerer det igen. For nylig lærte jeg om Ulkavis fra en læge. Lægemidlet øger slimhindens modstand, bekæmper betændelse, genopretter beskadigede områder. Lægemidlet viste sig at være så effektivt, at jeg allerede på sjette dag bemærkede, hvordan fordøjelsessystemet begyndte at forbedre sig. Smerten gik forbi og vendte ikke tilbage. Ved afslutningen af ​​behandlingen, ingen kvalme, ingen smerte, ingen halsbrand. Ulkavis er troværdig, og de er ikke bange for at blive behandlet, ingen skade - en fordel.

    For mig er kost tortur. Fuldstændig afvisning af surt, salt, krydret, røget kød. Jeg var bange for gastritis og gjorde intet for at beskytte min mave. Der var sammenbrud, som enhver normal person. Pludselig var der morgenkvalme efterfulgt af opkast og forbrænding. Morgenmaden begyndte og sluttede med halsbrand. Selv en lille snack var ubehageligt. Jeg ringede til lægen, de sendte mig til ulkavis. Jeg drak et 4-ugers kursus, bestod testene, udførte diagnostik - gastritis, da det aldrig var sket. Effektiviteten af ​​stoffet er bevist af mig personligt! Der er ingen bivirkninger. Et plus, kroppen reagerede godt på disse piller.

    Min gastritis var ledsaget af svær mavesmerter, hævelse og tyngde efter at have spist. Der var også afføringsforstyrrelser (episodisk diarré). Jeg blev anbefalet at tage Ulcavis i en måned. 2 tabletter om morgenen før måltider og 2 om aftenen. Er smerten aftaget? Ja, næsten fra de første behandlingsdage. Omkring dag 5 greb jeg ikke længere min mave af smerter efter at have spist. I den anden uges behandling var der ingen sværhedsgrad efter at have spist og en ubehagelig rapning, på grund af hvilken jeg var flov over at spise på en fest. I alt tog jeg ulkavis i 28 dage, så det var en måned, instruktionerne siger, at kurset kan vare op til 8 uger. Meget tilfreds med resultatet.

    Jeg troede aldrig, at min mave kunne gøre ondt. Siden barndommen blev jeg tiltrukket af meget krydret og sur, min far er koreansk) Men tilsyneladende gik jeg til min mor, russisk... For nylig var jeg foruden halsbrand konstant bekymret over følelsen af ​​fylde i maven og kvalme, det var bare udmattende denne tilstand. Det viste sig, at halsbrand er det første tegn på gastritis, og jeg ventede, indtil sygdommen udviklede sig til kronisk. Mor insisterede på, at jeg blev undersøgt. Jeg måtte sluge et rør med en pære, brrr, en frygtelig procedure. Diagnosen var dog nøjagtig, erosiv gastritis, og de ordinerede Ulkavis til at drikke i en måned. Det gendanner og heler slimhinden. Nu 3 måneder efter, at behandlingen er gået, spiser jeg koreanske salater lidt, når jeg vil, halsbrand og smerter er væk.

    1796 - homøopati og vaccinationer

    Klassisk homøopati, vaccinationer og homøoprofylakse

    • Ubesvarede emner
    • Aktive emner
    • Søg
    • Site "1796" Forumindeks Homeopati Generelle spørgsmål
    • Søg
    • Ubesvarede emner
    • Aktive emner

    Helicobacter pylori og antral atrofisk gastritis

    Helicobacter pylori og antral atrofisk gastritis

    # 1 Indlæg af JuliaSynuli »9. oktober 2013, 13:06

    Re: Helicobacter pylori og atral atrofisk gastritis

    # 2 Indlæg af Wiktor »9. oktober 2013 13:32

    Re: Helicobacter pylori og atral atrofisk gastritis

    # 3 Indlæg af Roman_Romashka »9. okt. 2013, 13:36

    Re: Helicobacter pylori og atral atrofisk gastritis

    # 4 Indlæg af Julia Revenge »9. okt 2013, 14:10

    Yuliai Sov, ikke gå i panik!
    Jeg lever selv med denne diagnose: slimhinden i maven er delvis forringet, erosion i den pyloriske sektion, gastritis i den pyloriske del af maven osv..

    Ifølge Helicobacter: I løbet af de sidste 3 år har jeg lavet FGDS hvert år, de første to gange denne bakterie blev sået, sidste gang - nej.

    I de sidste 5 år er jeg kun blevet behandlet med homøopati. Indtil videre med forskellig grad af succes. Men jeg giver ikke op, og jeg agter at gå videre til et godt bæredygtigt resultat..

    Ultralydsspecialisten-gastroenterolog sagde selv, at nylige undersøgelser indikerer, at det ikke er nødvendigt at røre ved denne bakterie (det vil sige, forgifte den med antibiotika), af en eller anden grund er den selv (!) Enten vises eller forsvinder, og bestemt ikke på grund af det er der kræft.

    Jeg har en rent psykosomatisk karakter af min sygdom. Vi kom til denne konklusion med både en gastroenterolog og en psykoterapeut, efter klasser med hvem tilstanden i mave-tarmkanalen blev meget bedre.

    Så i min dybe overbevisning er det først og fremmest nødvendigt at helbrede psyken og nerverne.
    Min homøopatiske læge er opmærksom på mine lidelser, og jeg håber, at han tager højde for særegenhederne ved min modtagelige og ubalancerede psyke.

    Her er mit råd: homøopatisk behandling, om foråret og efteråret for at overholde en passende diæt (for ikke at fremkalde forværringer) og sætte nerverne i orden (at ændre holdningen til livet, til begivenheder, arbejde på dig selv, nogen bliver hjulpet af tro, åndelig udvikling.)